Nu er ventetiden fra idé til levering blevet endnu kortere

I Idé-Pro bestræber vi os hele tiden på at optimere leveringstiden fra idéfase til levering af færdige emner. Det kræver investeringer i eget produktionsapparat. 

Netop derfor har vi netop investeret i en ny fræsemaskine til fremstilling af prototype- og produktionsværktøjer. Men ikke bare hvilken som helst fræsemaskine. Den største 5-aksede fræsemaskine fra Röders bygget til dato!  

Og hvorfor fortæller vi dig så det? Jo, det kommer nemlig til at betyde hurtigere leveringstid for dig, når du efterspørger prototype- og produktionsemner hos os.

Få et tilbud på prototyper- eller produktionsemner her
Prototyper til fremtidens biler

Et af de steder hvor vores nye fræsemaskine for alvor kommer på arbejde, er på prototyper til bilindustrien. Vi oplever især en stigende efterspørgsel på prototyper til elbiler i forbindelse med A-, B- og C-samples. 

Hurtig levering og høj kvalitet

Bilindustriens store behov for test af nye dele og materialer er en udfordring. Men det betyder samtidig, at vi er med helt i front i den teknologiske udvikling. 

Vores styrke er, at vi kan levere emnerne meget hurtigt - og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder også på B- og C-samples. Vi sørger altid for at fremstille vores prototyper i de rigtige materialer og i den rigtige proces. Det sikrer det bedste testresultat.   

Vi er hurtige, så giv os gerne en udfordring på leveringstiden. Så giver vi dig et tilbud.

Få et tilbud her
Øget fleksibilitet til gavn for dig

For at øge vores fleksibilitet endnu mere har vi investeret i egen lastvogn. Fra nu af vil vores faste chauffør Henrik Andersen fragte de færdige produkter ud til kunder i nærområdet. I første omgang betyder det en radius på 40 km fra vores hovedkvarter i Skive.

Mød os på Elmia Subcontractor

Vi er til stede, når messen Elmia Subcontractor løber af stablen mellem den 14 og 17 november. Kom og mød os!

Mød os på Elmia Subcontractor, november 14-17
Monternr / Stand no: B08:97

Tilmeld dig her
Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Mogens Albæk.

 

Mogens Albæk

+45 9614 2928

ma@ide-pro.dk